Isännöintiä luotettavasti Kittilästä ja Sodankylästä

Ota yhteyttä!

Tili- ja Toimialapalvelu Satu Kokkoniemi Ky tarjoaa isännöintiä taloyhtiöille ja kiinteistöyhtiöille Kittilästä ja Sodankylästä käsin. Huolehdimme asukkaiden ja kiinteistön käyttäjien palvelemisesta, kohteen teknisestä kunnosta ja kilpailutuksista sekä taloudesta ja hallinnosta. Kerromme mielellämme lisää monipuolisista palveluistamme ja esimerkiksi referensseistämme.

Kattavat palvelut

Isännöintipalvelumme tarjoaa kattavaa apua ja tukea taloyhtiöille ja kiinteistöyhtiöille. Räätälöimme mielellämme kanssasi tarpeidesi mukaisen palvelukokonaisuuden.

 

Saat meiltä:

  • asukkaiden ja kiinteistön käyttäjien palvelun arjessa, kuten isännöitsijätodistukset, muuttoilmoitukset ja vuorojen varaukset

  • lyhyen ja pitkän tähtäimen kunnossapitosuunnitelmat

  • huolella hoidetun hallinnon ja talouden.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Asiakaspalvelu arjen tilanteissa

Palvelemme taloyhtiön asukkaita tai kiinteistön käyttäjiä ystävällisesti ja turhia aikailematta. Olemme tavoitettavissa sekä puhelimitse että sähköpostitse, ja asiakirjatilaukset voit tehdä helposti myös lomakkeen avulla. Saat asiakaspalvelustamme esimerkiksi isännöitsijätodistukset ja talonkirjaotteet. Otamme vastaan myös muuttoilmoitukset ja esimerkiksi autopaikkoja koskevat tiedustelut. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Hallinto ja talous luotettavasti

Huolehdimme siitä, että taloyhtiön tai kiinteistöyhtiön hallinto on järjestetty lakien ja asetusten mukaisesti. Hallinnon johtamiseen kuuluu yhtiökokouksien ja hallituksen kokouksien valmistelu ja päätösten toimeenpano.

Tarjoamme myös asiantuntevaa taloudenpitoa sekä päivittäisiin taloudenhoidon tarpeisiin että esimerkiksi tulevien investointien suunnittelua silmällä pitäen. Päivittäisellä tasolla huolehdimme esimerkiksi laskutuksesta, vastikkeiden seurannasta ja kirjanpidosta sekä tilinpäätöksistä.