Tilitoimiston tarkkaa taloudenpitoa Sodankylästä ja Kittilästä

Yhteystiedot

Tili- ja Toimialapalvelu Satu Kokkoniemi Ky tarjoaa tilitoimiston palvelut ammattitaidolla Sodankylässä ja Kittilässä. Sähköisten taloushallinnon järjestelmien avulla palvelumme ovat käytettävissä myös muualla Suomessa. Kerromme mielellämme lisää palveluistamme – ota yhteyttä!

Tarpeisiisi mukautuvaa taloushallintoa

Olemme käytettävissäsi joustavasti tarpeidesi mukaan. Neuvomme ja autamme sinua kaikissa eteesi tulevissa kysymyksissä nopeallakin aikataululla ja kelloon katsomatta. Myöskin palvelukokonaisuutemme mukautuu juuri sinun ja yrityksesi tai yhteisösi tarpeisiin.

Tarjoamme sinulle taloushallintoa sekä perinteisesti paperilla että uudenaikaisia sähköisiä järjestelmiä hyödyntäen. Halutessasi autamme sinua sähköisten järjestelmien käyttöönotossa.

Kattavat tilitoimiston palvelut

Tilitoimistomme palvelee yrityksiä ja yhteisöjä kaikissa niiden talouteen liittyvissä kysymyksissä. Asiakaskuntaamme kuuluu esimerkiksi toiminimiyrittäjiä, osakeyhtiöitä, yhdistyksiä ja taloyhtiöitä.

 

Palveluihimme kuuluvat kattavasti

  • liikekirjanpito

  • tilinpäätökset

  • veroilmoitukset

  • laskutuspalvelut

  • palkanlaskenta

  • veroseuranta

  • verosuunnittelu

  • konsultointi.

Käymme tilinpäätöksen kanssasi läpi sen valmistuttua ja pidämme myös muuten palavereja tarpeen mukaan vuoden aikana. Avullamme pysyt perillä organisaatiosi tilanteesta ja saat apua tulevan toiminnan ja investointien suunnitteluun.

 

Autamme myös muun muassa yrityksen perustamiseen, yhtiömuodon muutokseen sekä yritystoiminnan lopettamiseen liittyvissä kysymyksissä ja konsultoimme yrityksen kehittämiseen ja tulevaisuuden suunnitteluun liittyvissä asioissa.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja

Siirtyminen sähköiseen taloushallintoon kannattaa!

Kiinnostaisiko sinua siirtää organisaatiosi sähköiseen aikaan? Sähköinen taloushallinto tuo mukanaan monia merkittäviä etuja. Sähköisen taloushallinnon avulla voit hoitaa talouteen liittyvät rutiinit, esimerkiksi kuittien toimittamisen kirjanpitäjälle ja laskujen hyväksymisen, nopeasti verkossa. Pystyt käyttämään taloushallinto-ohjelmaa tietokoneella, tabletilla tai puhelimella. Talousasioiden hoitaminen ei ole enää sidottu aikaan tai paikkaan.

Tilitoimistonasi me puolestamme hoidamme sähköisessä taloushallinto-ohjelmassa yhdessä sovitut tehtävät, kuten kuukausikirjanpidon muodostamisen, talouden seurannan raporttien laatimisen, palkanlaskennan ja viranomaisilmoitukset. Sähköisen taloushallinnon ansiosta olet reaaliajassa perillä yrityksesi taloudesta!

Kysy lisää!